logo LinguaVaria

"Afwisselende speelse uitdagende leervorm met inspirerende docente"
+ reviews

Over de docent

Mireia Quella is geboren in Barcelona, en woont inmiddels alweer meer dan veertien jaar in Nederland. Mireia is tweetalig (Spaans en Catalaans) opgevoed, en beheerst daarnaast ook het Italiaans, Engels en Nederlands. Ze heeft een voorliefde voor andere talen en culturen, en bracht al in haar tienerjaren de zomers door in Engeland om zich het Engels eigen te maken. Later woonde ze een jaar in Rome om de Italiaanse taal en cultuur te verinnerlijken.

Na een studie Taal en Letterkunde (specialisatie Italiaans en Engels) aan de Universiteit van Barcelona en de Universiteit van Rome (La Sapienza), en een postgraduate Taaldidactiek voor anderstalige mensen bij het International House in Barcelona heeft Mireia nog een master Communicatie gedaan aan de Open Universiteit van Catalunya.


In Nederland heeft Mireia gewerkt als docent Spaans en Italiaans in het hoger onderwijs, en voor diverse andere zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Daarnaast heeft Mireia ervaring opgedaan als conceptualisatie en content manager in verschillende multinationals. In deze internationale omgevingen leerde ze hoe de kennis en de technieken van een taaldocent van pas komen in de zakelijke communicatie met mensen van verschillende achtergronden en culturen.


Mireia woont in Amersfoort, is getrouwd met een Nederlandse man en is moeder van een vijf jaar oude dochter, die in drie talen wordt opgevoed.


KvK-nummer 62297902 • BTW NL247706279B01
design by bequi.com